Van plechtigheid tot spetterend feest

Afhankelijk van jullie wensen, wordt het hele feest voor jullie tot in de puntjes georganiseerd. Zodat jullie samen met jullie gasten zorgeloos kunt genieten!

 

Van bruidstaart tot band

Natuurlijk kunnen wij jullie ook assisteren met de bruidstaart, het kiezen van een band of DJ en aankleding, Wij hebben contact met meerdere externe specialisten.

Een avond zoals jullie het willen

Mulder zorgt voor dé perfecte avond, compleet met lekkere hapjes en drankjes. Zo wordt het een avond precies zoals jullie het willen, want wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat het een super afsluitend feest wordt op jullie trouwdag.

Vele bruidsparen gingen jullie voor..

en van deze feesten wordt vast nog lang nagepraat!

 

Jullie vieren het feest in een ruimte die aansluit bij jullie wensen. Van 25 tot 300 personen, het is allemaal mogelijk. Wij hebben meerdere zalen die op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd.

Voordat de bruiloft begint kun je uiteraard genieten van een dinerbuffet, broodbuffet, warm en koud buffet en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ook houden wij graag rekening met speciale wensen zoals vegetarisch, zoutloos of met allergieën zoals bijvoorbeeld gluten allergie.

Bruiloftarrangementen

Indien gewenst maken wij een passend arrangement die aansluit bij uw wensen en budget.

* Consumpties zijn inclusief m.u.v. buitenlands gedestilleerd.

Arrangement 1
-
Koffie (2 kopje) + gebak
4 hapjes
Zak patat


- 4 uur lang -
Inclusief consumpties*

Arrangement 3
-
Koffie (2 kopjes) + gebak
Stokbrood kruidenboter / tapanade / olijven
2 koude hapjes
Bitterballen
Plankje met vleeswaren & kaas
Saté
Kip krokant
Puntzak patat


- 4 uur lang -
Inclusief consumpties*