Probus

Probusclub Hardenberg e.o. bestaat uit een groep senior mannen, die hun werkzame leven achter de rug hebben, elkaars kennis en ervaring willen delen en samen bij de tijd willen blijven in breed maatschappelijke zin. Ze zijn aangesloten bij de landelijke Probusclub en de doelstellingen en reglementen zijn in overeenstemming met de landelijke koepelorganisatie. Zie www.probus-nederland.nl

‘Probus’ is een acroniem van Professional and Business.

De club, opgericht 7 oktober 1985, bestaat uit leden die om de twee weken op maandagmiddag bij Zaal Mulder samen komen: om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje, maaltijd en een voordracht. Deze voordracht wordt gedaan door de leden zelf en door externen die daartoe worden uitgenodigd. Verder worden er bedrijfsbezoeken en excursies georganiseerd, af en toe samen met de partners. De bijeenkomsten vinden sinds januari 2004 plaats bij Zaal Mulder te Hardenberg.

De ruime en gezellige ambiance met attent gastheerschap van de familie Mulder en hun medewerkers zorgt er voor dat wij Probusleden ons iedere keer opnieuw thuis voelen en ondermeer genieten van een smakelijke maaltijd. Kortom een ambiance die heel prettig en gezellig aandoet..”