Jubileum- & Verjaardagsfeesten

Of je nu 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar of misschien wel langer getrouwd bent, ook dit hoogtepunt maken wij graag compleet voor jullie. Of je dit nu wilt vieren met uw familie of vrienden tijdens een gezellige avond of liever intiem met uw kinderen en kleinkinderen genietend van een buffet, het is allemaal mogelijk bij Mulder.

Themafeesten

Een onvergetelijk feest en stralende gezichten. Wij hebben de ervaring, de kennis en de contacten om de meest verrassende en sfeervolle themafeesten te creëren.

Rekening houdend met jouw wensen, zorgen we voor een feest om nooit te vergeten. De keuze uit een thema voor het themafeest kies je natuurlijk zelf. Daarna zullen wij alle voorbereidingen uitvoeren voor de aankleding van de zaal en ook kunnen wij het buffet aansluiten op het thema.

Kinderfeestjes

Zoon of dochter bijna jarig en wil je voor hem of haar een onbezorgd en leuk verjaardagsfeest geven? Zalencentrum Mulder maakt van elke verjaardag één groot feest.

Onze kegelbanen zijn de ideale locatie om een gezellige middag voor je kind met vriendjes en vriendinnetjes te geven.
Dat kan op woensdagmiddag van 13:00 tot 15:00 en van 15:00 tot 17:00 uur.

Er zijn diverse kegelspellen en natuurlijk komen er allerlei lekkere versnaperingen voorbij. Compleet en goed geregeld bij Mulder in Baalder al vanaf €6,75 per kind + €40,00 baanhuur.

Bedrijfsfeesten

Een uniek bedrijfsfeest? Wil je samen met collega’s kunnen bijpraten onder het genot van een hapje en drankje, of wil je juist een themafeest of een dansworkshop? Dit is allemaal mogelijk bij Zaal Mulder.

Kies zelf een themafeest zoals een Casinoavond, Tiroleravond, of een Discoavond. Ook kan je natuurlijk kiezen om te gaan kegelen in wedstrijdvorm of juist voor de ontspanning.

De mogelijkheden van diners, buffetten en hapjes zijn erg breed. Ga je voor een pan-grill, barbecue of warm en koud buffet of een oer-Hollandse zak patat.

Feestarrangementen

Indien gewenst maken wij een passend arrangement die aansluit bij uw wensen en budget.

* Consumpties zijn inclusief, m.u.v. buitenlands gedestilleerd.

Arrangement 1
-
Koffie (2 kopje) + gebak
4 hapjes
Zak patat


- 4 uur lang -
Inclusief consumpties*

Arrangement 3
-
Koffie (2 kopjes) + gebak
Stokbrood kruidenboter / tapanade / olijven
2 koude hapjes
Bitterballen
Plankje met vleeswaren & kaas
Saté
Kip krokant
Puntzak patat


- 4 uur lang -
Inclusief consumpties*